Zomervakantie geboekt // WEEKVLOG #14

31 mei 2017 No Comments

Afgelopen week begon alweer het laatste blokje van mijn propedeusejaar. En dit laatste blok is niet alleen een nieuw blok met nieuwe vakken, maar ook een nieuwe klas en een nieuwe projectgroep. Ik neem jullie weer mee in deze weekvlog! Daarnaast was er een springwedstrijd op de manege, genoot ik van het mooie weer en we boekten eindelijk de zomervakantie! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×