Zomervakantie & Action Shoplog // WEEKVLOG #18

28 juni 2017 No Comments

Afgelopen week had ik mijn allerlaatste tentamen en deadlines van mijn eerste jaar. Dat betekend dat ik zomervakantie heb! Heerlijk! Het dringt nog niet helemaal tot me door, maar wat ben ik er blij mee! Daarnaast ging ik afgelopen week even naar de Action en het Kruidvat waarvan ik mijn aankoopjes laat zien en ben ik flink in de weer voor mijn blog. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×