Zomerse AliExpress Shoplog & Review

7 juli 2017 No Comments

Een tijdje terug besloot ik een aantal dingen te bestellen op AliExpress. Ik zie hier regelmatig shoplogs van voorbij komen met de leukste spulletjes voor lage prijzen. Dat wilde ik ook! Vandaag laat ik je dan ook 6 lekker zomerse items zien die ik voor bijna geen geld heb weten te scoren. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

De items

Strandlaken
Flamingo
Macbook case
Telefoonhoesje fruit
Telefoonhoesje staart
Enkelbandjes

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×