Zomer/vakantie outfit inspiratie met kleding uit mijn kast

Zomer/vakantie outfit inspiratie met kleding uit mijn kast

9 augustus 2020 No Comments

Een paar maanden terug maakte ik een video waarin ik met kleding uit mijn kast allerlei nieuwe lente outfits maakte. Die video werd ontzettend goed door jullie ontvangen dus ik besloot een zelfde soort video te maken met allerlei zomer/vakantie outfits! Ik probeer vooral om met een zelfde item meerdere combinaties te maken, zodat je op vakantie direct meerdere outfits hebt met een paar items. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×