Zomer/vakantie outfit inspiratie met kleding uit mijn kast

Zomer/vakantie outfit inspiratie met kleding uit mijn kast

18 juni 2022 No Comments

Het is weer tijd voor mijn kwartaallijkse (nog steeds niet zeker of dat een woord is) video vol met outfit inspiratie voor het seizoen! Vandaag laat ik je dan ook allerlei outfits zien voor deze zomer en voor op vakantie. Ik probeer dan ook om meerdere outfits te maken met hetzelfde item, want dat is wel zo makkelijk in je koffer. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×