Zomer/vakantie outfit inspiratie met kleding uit mijn kast

Zomer/vakantie outfit inspiratie met kleding uit mijn kast

9 juni 2021 No Comments

Vandaag is het weer tijd voor de kwartaallijkse (is dat een woord?) video vol met outfit inspiratie met kleding uit mijn kast. Vandaag focus ik me op zomer/vakantie outfits waarbij ik vooral probeer veel items te mixen en matchen met elkaar. Hopelijk doe je wat inspiratie op voor jouw zomer garderobe! Veel kijkplezier.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×