Zo ziet mijn ultieme beauty kamer eruit

Zo ziet mijn ultieme beauty kamer eruit

16 juni 2019 No Comments

Natuurlijk heb ik mijn kamer pas een complete make-over gegeven en ben ik super blij met hoe alles er nu bij staat: toch blijft mijn hoofd altijd bezig met toffe ideeën rondom interieur. Zo schreef ik eerder al eens over mijn droom badkamer en heb ik op Pinterest een compleet inspiratiebord gemaakt dat volledig gaat over interieur. Inspiratie genoeg dus! Vandaag leek het me leuk om met jullie te delen hoe mijn ultieme beauty kamer eruitziet. Kijk je mee?

Een mooie kaptafel

Iets wat natuurlijk absoluut niet mag ontbreken in een beauty kamer is wel een mooie kaptafel. Zelf ben ik echt verliefd op witte kaptafels, dus dat hij wit gaat worden dat staat eigenlijk al wel vast. Daarnaast wil ik heel erg graag een grote spiegel boven deze kaptafel hebben hangen of erop hebben staan, zodat ik gemakkelijk aan deze tafel mijn make-up en haar kan doen. Zelf heb ik een hele mooie minimalistische kaptafel gezien bij Perfecthomeshop die ook nog eens betaalbaar is. Het is dat ik op dit moment simpelweg nog niet de ruimte heb om hem neer te zetten, maar anders zou ik hem meteen bestellen.

Een clear cube

Een aantal jaren terug zag je ze bij een heleboel bloggers en YouTubers voorbij komen: clear cubes. Deze transparante acryl make-up organizers zien er ontzettend stijlvol uit en zijn ook nog eens mega praktisch omdat je direct al je producten kunt zien liggen zonder de lade open te doen. Zo’n organizer staat niet voor niets al jaren op mijn wishlist: ze zijn namelijk niet bepaald erg goedkoop. Daarentegen zie ik hem wel al helemaal staan bovenop mijn kaptafel met al mijn favoriete producten erin.

Zo ziet mijn ultieme beauty kamer eruit

Witte ladekasten

Als we het dan toch hebben over het indelen van mijn make-up, dan weet ik natuurlijk ook al welke kasten ik graag zou gebruiken om de rest van mijn stash in op te bergen. Sterker nog: deze kasten heb ik al in mijn bezit. Mijn make-up is op dit moment namelijk ingedeeld in twee hoge witte ladekasten, die dus perfect zullen staan bij de witte kaptafel. Ik denk wel dat ik met al deze witte meubels regelmatig foundationvlekken zal moeten schoonmaken, maar dat heb ik er graag voor over.

Een gezellige aankleding

Dan heb ik eigenlijk alle benodigde onderdelen van de beauty kamer wel benoemd, en is het enige onderdeel dat nog behandeld moet worden natuurlijk de aankleding. Deze wil ik relatief rustig houden, met een mooie lichte grijstint op de muur waar mijn kaptafel tegenaan staat. Verder natuurlijk aankleding met allerlei planten en bohemian accessoires. Een beetje zoals ik mijn kamer nu ook heb ingedeeld dus. Op deze manier heb je de perfecte balans tussen rustig en clean door de witte meubels, maar ook gezellig en knus door de aankleding.

Dit is hoe ik mijn ultieme beauty kamer op dit moment voor me zie, maar ik ben heel erg benieuwd hoe hij eruit gaat zien wanneer ik straks daadwerkelijk de ruimte ervoor heb. Waarschijnlijk dat ik de beauty kamer en mijn inloopkast wil gaan combineren, waardoor er ook overal kledingrekken en andere kledingkasten zullen staan. Ik ben erg benieuwd: zou jij graag een beauty kamer willen hebben en zo ja, hoe ziet die er in jouw dromen uit?


Dit artikel is een samenwerking

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×