Zizzi Shoplog // SHOP OR FLOP

Zizzi Shoplog // SHOP OR FLOP

23 februari 2022 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van Shop or Flop! Ik test na vele aanvragen vandaag kleding (web)winkel Zizzi die alle items in maat 42 t/m 64 aanbied. In deze shoplog test ik vier verschillende outfits aan items op prijs/kwaliteit-verhouding en size inclusivity. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×