Zelfverzekerd in bikini & wat te doen bij een mental breakdown // REAL TALK #12

Zelfverzekerd in bikini & wat te doen bij een mental breakdown // REAL TALK #12

7 mei 2021 No Comments

Vandaag is het weer eens tijd voor een nieuwe Real Talk aflevering: de serie waarin ik al jullie vragen beantwoord rondom body positivity, self love en mental health. Deze keer heb ik het o.a. over je zelfverzekerd voelen in bikini, wat te doen bij een mental breakdown, hoe je omgaat met je omgeving die vindt dat je moet afvallen en meer. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×