ZARA broeken shoplog // 10 maat 44 broeken vergelijken

ZARA broeken shoplog // 10 maat 44 broeken vergelijken

13 maart 2020 No Comments

Ik vond het weer tijd worden voor een nieuwe broeken shoplog waarin ik allerlei broeken van dezelfde winkel met elkaar vergelijk. Dit keer besloot ik broeken te bestellen bij de ZARA omdat ik altijd hele goede verhalen hoor over hun broeken voor curvy girls. Ik bestelde 10 broeken in maat 44 en XL en vergelijk deze met elkaar: hoeveel verschil zit er nu eigenlijk binnen een maat bij ZARA? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×