Fashion, Video

ZARA broeken shoplog // 10 maat 44 broeken vergelijken

ZARA broeken shoplog // 10 maat 44 broeken vergelijken

Ik vond het weer tijd worden voor een nieuwe broeken shoplog waarin ik allerlei broeken van dezelfde winkel met elkaar vergelijk. Dit keer besloot ik broeken te bestellen bij de ZARA omdat ik altijd hele goede verhalen hoor over hun broeken voor curvy girls. Ik bestelde 10 broeken in maat 44 en XL en vergelijk deze met elkaar: hoeveel verschil zit er nu eigenlijk binnen een maat bij ZARA? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.