ZARA bikini & badpak shoplog (maat 40-42)

ZARA bikini & badpak shoplog (maat 40-42)

26 juli 2020 No Comments

Het is vandaag weer tijd voor een nieuwe bikini & badpak shoplog! Dit keer besloot ik de badkleding van ZARA voor jullie te testen en ik laat je in deze video dan ook drie bikini’s en drie badpakken zien. Hoe staan de items op mijn lichaam (maatje 40-42) nu eigenlijk echt? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×