ZARA bikini & badpak shoplog (maat 40-42)

ZARA bikini & badpak shoplog (maat 40-42)

26 juli 2020 No Comments

Het is vandaag weer tijd voor een nieuwe bikini & badpak shoplog! Dit keer besloot ik de badkleding van ZARA voor jullie te testen en ik laat je in deze video dan ook drie bikini’s en drie badpakken zien. Hoe staan de items op mijn lichaam (maatje 40-42) nu eigenlijk echt? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×