Zalando broeken shoplog // 7 maat 46 broeken vergelijken

Zalando broeken shoplog // 7 maat 46 broeken vergelijken

8 september 2021 No Comments

Het is weer eens tijd voor een broeken shoplog, waarin ik verschillende broeken in dezelfde maat met elkaar vergelijk. Dit keer bestelde ik 7 broeken in maat 46 bij Zalando, van 7 verschillende merken. Eens zien hoeveel verschil er nu eigenlijk zit binnen een maat wanneer je merken met elkaar vergelijkt. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×