Zakynthos Stad verkennen // VAKANTIEVLOG #1

23 juli 2017 3 Comments

Ik ben weer terug van vakantie, wat betekend dat ik eindelijk de vakantievlogs aan jullie kan laten zien! Vandaag begin ik dan ook meteen met de eerste, waarin je kunt zien hoe wij aankomen op Zakynthos en hier de hoofdstad, Zakynthos Stad, verkennen. Heel erg veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

3 Comments

 • About Fashion Life 29 juli 2017 at 09:54

  Ik geniet oprecht van jouw vlog(s)! Volgende week ga ik namelijk naar Zakynthos en zo heb ik een beetje een ‘sfeerimpressie’. x A

  • Irina 29 juli 2017 at 13:19

   Aah wat leuk om te horen! Alvast veel plezier <3

 • ria 23 juli 2017 at 13:22

  Leuk vlog Irina! Is ‘ schattig’ je nieuwe stopwoord? Voor opa praat je veel te snel, hij kon het niet volgen…

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×