Zakynthos & Kefalonia Lookbook

4 augustus 2017 No Comments

Zoals ik al liet weten op social media filmde ik op vakantie naast mijn vakantievlogs ook een lookbook. Vandaag is het tijd om die aan jullie te laten zien! Ik filmde in totaal zes verschillende outfits op een aantal prachtige locaties op Zakynthos en Kefalonia: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

OUTFIT 1
Zonnebril – Quay Australia
Top – New Yorker
Rok – Vero Moda
Sandalen – Grieks

OUTFIT 2
Jurk – Boohoo
Sandalen – H&M

OUTFIT 3
Zonnebril – Quay Australia
Playsuit – Boohoo
Sandalen – Boohoo

OUTFIT 4
Zonnebril – Quay Australia
Playsuit – Boohoo
Sneakers – Nike

OUTFIT 5
Zonnebril – Quay Australia
Top – Boohoo
Short – Boohoo
Sandalen – H&M

OUTFIT 6
Playsuit – Zakynthos
Sandalen – Grieks

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×