YouTube sleepover met Ellenismyname // WEEKVLOG #44

YouTube sleepover met Ellenismyname // WEEKVLOG #44

11 november 2019 1 Comment

Het is maandag en dus weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Afgelopen week had ik een rustig werkweekje, maar kreeg ik wel een tof onverwachts pakketje binnen van Omoda. Daarnaast had ik een heel gezellig weekend samen met Ellen van het YouTube kanaal Ellenismyname. Ze kwam gezellig bij mij slapen en samen filmden we 6(!) video’s voor onze kanalen, aten allerlei lekker eten en keken kerstfilms. Veel kijkplezier!

 

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 14 november 2019 at 15:56

  Wat een gezellige en leuke vlog!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×