Yankee Candles adventskalender 2021 unboxing

Yankee Candles adventskalender 2021 unboxing

10 september 2021 No Comments

Het is zover: de adventskalenders van 2021 beginnen langzaam maar zeker de winkels binnen te stromen. En dat betekent ook dat ik direct een heleboel vragen kreeg wanneer ik ging beginnen met de adventskalender unboxing video’s van dit jaar. Vandaag! Ik besloot de Yankee Candles adventskalender 2021 te bestellen en direct voor jullie te unboxen, voor hij alweer uitverkocht is. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×