XXL Opruimvideo - kleding & schoenen // juli 2022

XXL Opruimvideo – kleding & schoenen // juli 2022

21 juli 2022 No Comments

Vandaag is het tijd voor een van de meest aangevraagde video’s van de afgelopen tijd: een opruimvideo van mijn kledingkast. En niet zomaar een opruimvideo, maar een XXL opruimvideo van bijna een uur lang. Ik neem je mee tijdens het uitzoeken van al mijn kleding en schoenen, stop winterjassen in vacuümzakken en meer: ga er lekker voor zitten!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×