XXL Opruimvideo – al mijn kasten opruimen, schoonmaken en organisen // VLOG #33

3 februari 2023 No Comments

Tijd voor een XXL opruimvideo, waarin ik zo ongeveer al mijn spullen onder handen neem. Ik ruim o.a. mijn nachtkastje, YouTube-kast, boekenkast, bureau en kleding op, maar ga ook aan de slag met nieuwe room decor, zeem de ramen en maak alles goed schoon. In deze extra lange video neem ik je mee: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×