XXL AliExpress Shoplog met o.a. sieraden en bullet journal supplies

13 september 2018 No Comments

Ik besloot een tijdje terug dat ik weer eens wat items wilde bestellen op AliExpress. Zo gezegd, zo gedaan: vandaag heb ik een mega grote AliExpress shoplog voor jullie. Ik bestelde voornamelijk sieraden, bullet journal supplies, haarbanden en telefoonhoesjes. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×