XL Try-on MS Mode zomer shoplog

XL Try-on MS Mode zomer shoplog

26 mei 2021 No Comments

Het is tijd voor een XL try-on MS Mode zomer shoplog! Ik mocht nieuwe items uitzoeken bij MS Mode en laat die natuurlijk graag aan jou zien. Van badkleding tot onwijs leuke zomer jurkjes en de handigste skorts tegen schurende benen: alles komt voorbij. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×