XL Try-on MS Mode winter shoplog

27 januari 2023 No Comments

Het is vandaag tijd voor een XL try-on shoplog van MS Mode, met hierin allerlei toffe winterse items. Zo ontdek ik een prachtige bootleg jeans, hét perfecte korte zwarte rokje voor curvy meiden, hele leuke jurkjes, een prachtige jas en nog veel meer. Heel veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×