XL try-on MS Mode lente/zomer shoplog

XL try-on MS Mode lente/zomer shoplog

26 april 2022 No Comments

Met het mooie weer van de afgelopen tijd ben ik al helemaal in de lente/zomer stemming en daardoor begon het ook te kriebelen om weer wat nieuwe items aan mijn kast toe te voegen. Bij MS Mode mocht ik een aantal items uitzoeken en dat was makkelijker gezegd dan gedaan: ze hadden namelijk onwijs veel leuks. Vandaag dan ook een XL try-on MS Mode lente/zomer shoplog vol met jurkjes, skorts en vrolijke kleurtjes. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×