XL Try-on H&M shoplog

XL Try-on H&M shoplog

28 augustus 2020 No Comments

Zodra ik terug kwam van vakantie sloeg het weer in Nederland om naar stormachtig en grauw herfstweer. Ik besloot dan ook dat het tijd was om wat nieuwe items voor dit tussenweer/herfstweer te bestellen bij de H&M. Vandaag pas ik alles samen met jullie en kijk ik wat ik wel en niet houd. Help jij me kiezen?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×