XL Try-on H&M shoplog - oktober 2020

XL Try-on H&M shoplog – oktober 2020

30 oktober 2020 No Comments

Ik besloot weer eens een bestelling te plaatsen bij de H&M met een aantal leuke items voor dit najaar. Ik bestelde vooral een aantal jurkjes met lange mouwen, maar pas ook een mooie kobaltblauwe trui, een aantal broeken en rokjes en vind een geweldige Snoopy pyjama. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×