XL Try-on H&M shoplog - oktober 2020

XL Try-on H&M shoplog – oktober 2020

30 oktober 2020 No Comments

Ik besloot weer eens een bestelling te plaatsen bij de H&M met een aantal leuke items voor dit najaar. Ik bestelde vooral een aantal jurkjes met lange mouwen, maar pas ook een mooie kobaltblauwe trui, een aantal broeken en rokjes en vind een geweldige Snoopy pyjama. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×