XL Try-on H&M herfst shoplog

29 augustus 2023 No Comments

Het is weer eens tijd voor een oude vertrouwde try-on H&M shoplog, waarin ik een heleboel toffe herfst items pas. Van jurkjes tot truien, een tuinbroek en ook nog een paar zomerse items uit de sale: alles komt voorbij. Of alles ook daadwerkelijk leuk staat? Dat is nog de vraag… Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×