Beauty, Video

XL Make-Up Shoplog

XL Make-Up Shoplog

Aangezien ik een heleboel vooruit wil werken deze maand besloot ik mijn geld uit te geven aan een aantal prachtige make-up producten die ik voor jullie kan reviewen. Omdat ik flink wat weken vooruit moet werken voor mijn vakantie zijn het aardig wat make-up producten geworden en daarom besloot ik een grote make-up shoplog te houden! Laat je even weten waarvan jij als eerst een review wilt zien?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

Reviews

Milani Luminoso Blush – hier –
MUA Velvet Lip Laquers – hier
Makeup Revolution Dia De Los Muertos Palette – hier – 
Sleek Matte Me lip cream ‘Birthday Suit’ – hier –
LA Girl matte flat finish pigment gloss – hier –

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.