XL Make-Up Shoplog

10 april 2016 No Comments

XL Make-Up Shoplog

Aangezien ik een heleboel vooruit wil werken deze maand besloot ik mijn geld uit te geven aan een aantal prachtige make-up producten die ik voor jullie kan reviewen. Omdat ik flink wat weken vooruit moet werken voor mijn vakantie zijn het aardig wat make-up producten geworden en daarom besloot ik een grote make-up shoplog te houden! Laat je even weten waarvan jij als eerst een review wilt zien?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

Reviews

Milani Luminoso Blush – hier –
MUA Velvet Lip Laquers – hier
Makeup Revolution Dia De Los Muertos Palette – hier – 
Sleek Matte Me lip cream ‘Birthday Suit’ – hier –
LA Girl matte flat finish pigment gloss – hier –

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×