XL LUSH shoplog met nieuwe producten 2020

XL LUSH shoplog met nieuwe producten 2020

3 mei 2020 No Comments

LUSH sloot een tijdje terug de online webshop om ervoor te zorgen dat de omstandigheden voor het personeel hier veilig zouden zijn voor ze opnieuw open gingen. Een super goed initiatief natuurlijk waar ik compleet achter sta/stond, maar ondertussen begonnen mijn favoriete producten op te raken. Zodra de webshop weer opende bestelde ik dan ook een aardige hoeveelheid producten. Ik besloot mijn favorieten in te slaan, een aantal nieuwe producten uit te proberen en direct een kijkje te nemen tussen de nieuwste bath bombs en bubble bars. In deze XL LUSH shoplog laat ik je alles zien: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×