XL LUSH Halloween collectie review 2022 (met demo's)

XL LUSH Halloween collectie review 2022 (met demo’s)

7 oktober 2022 No Comments

Vandaag heb ik na lange tijd weer eens een LUSH review video! Ik mocht een deel van de enorme LUSH Halloween collectie van 2022 ontvangen, bestelde er zelf nog een aantal items bij en heb zo in totaal 14(!) producten om je te laten zien. Doucheproducten, badproducten en zelfs home. En dat alles inclusief demo’s: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×