XL Londen Shoplog

12 juli 2015 2 Comments

XL Londen Shoplog

Na alle 5 de Londen vlogs is het dan eindelijk tijd voor de shoplog. Ik heb aardig wat gekocht en heb mijn best gedaan om het filmpje niet al te lang te laten worden maar hij is alsnog zo’n 15 minuten. Dus pak er wat lekkers bij en ga er lekker voor zitten! Veel kijkplezier!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn youtube kanaal om op de hoogte te blijven mijn filmpjes

2 Comments

 • Nina Simplynspecial 17 juli 2015 at 22:02

  Wat een hoop leuks heb je gekocht!! Wow 🙂 Vooral de lush items, love it.

 • jenny 12 juli 2015 at 16:11

  Super leuke spulletjes!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×