Fashion, Video

XL jeans shorts shoplog // 9 shorts vergelijken

XL jeans shorts shoplog // 9 shorts vergelijken

Als je me langer volgt dan ken je mijn probleem met het vinden van goed passende broeken. Ik heb een peer-figuur, wat betekent dat mijn benen en billen mijn zwaarste punt zijn: iets wat betekent dat broeken vaak óf niet over mijn bovenbenen heen komen óf een groot gapend gat veroorzaken bij mijn middel. Het probleem met jeans shorts is echter nog 20x erger en een goed model vinden is me tot op heden niet gelukt. In deze video ga ik dan ook de ultieme test aan en probeer ik 9 jeans shorts uit van verschillende merken, uit verschillende lijnen en in verschillende maten. Kijk je mee of ik eindelijk een goed model vind?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.