XL Hoge laarzen shoplog // 7 paar laarzen voor bredere kuiten

7 Laarzen passen voor bredere kuiten // Omoda shoplog

25 november 2020 No Comments

Dit seizoen zijn hoge laarzen helemaal terug van weggeweest en je ziet ze dan ook overal in het straatbeeld verschijnen. Heel erg mooi, maar helaas wel lastig om een passend paar te vinden wanneer je zelf bredere kuiten hebt. In samenwerking met Omoda maakte ik dan ook deze video waarin ik zeven paar hoge laarzen pas met een bredere kuitbreedte. Kijk je mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×