XL beauty / make up winactie

XL beauty / make up winactie (GESLOTEN)

18 april 2018 3 Comments

Laatst keek ik weer eens in mijn doos met alle producten die ik heb liggen ter review. Een heleboel van deze producten zijn inmiddels niet meer relevant om te reviewen en een groot deel zou ik waarschijnlijk niet gaan gebruiken. Vandaar dat ik besloten heb om een pakket samen te stellen met allerlei beauty items en deze weg te geven aan één van jullie!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Zorg dat je geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal.
 2. Geef deze winactie video een duimpje omhoog.
 3. Volg mij op Instagram.
 4. Laat onder de video op YouTube een reactie achter met hierin jouw Instagram gebruikersnaam en laat weten dat je mee doet.

De winactie sluit na twee weken (woensdag 2 mei om 00:00 uur) en hierna wordt de winnaar gekozen via een random comment picker. De winnaar krijgt hierna zo snel mogelijk een persoonlijk berichtje, dus mij berichtjes sturen of de winnaar al bekend is heeft geen nut. Veel succes!

3 Comments

 • M.J. Doelman 29 april 2018 at 20:48

  Gaaf, ik doe mee (:

 • Lieke van Veen 24 april 2018 at 16:46

  Wauw ik doe zeker mee met deze winactie!

 • ilsiee prins 18 april 2018 at 18:35

  Wauw!!!! in 1 woord geweldig! 😉 Ik doe mee
  Groetje Ilsiee

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×