Beauty, Video

XL beauty / make up winactie (GESLOTEN)

XL beauty / make up winactie

Laatst keek ik weer eens in mijn doos met alle producten die ik heb liggen ter review. Een heleboel van deze producten zijn inmiddels niet meer relevant om te reviewen en een groot deel zou ik waarschijnlijk niet gaan gebruiken. Vandaar dat ik besloten heb om een pakket samen te stellen met allerlei beauty items en deze weg te geven aan één van jullie!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Zorg dat je geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal.
 2. Geef deze winactie video een duimpje omhoog.
 3. Volg mij op Instagram.
 4. Laat onder de video op YouTube een reactie achter met hierin jouw Instagram gebruikersnaam en laat weten dat je mee doet.

De winactie sluit na twee weken (woensdag 2 mei om 00:00 uur) en hierna wordt de winnaar gekozen via een random comment picker. De winnaar krijgt hierna zo snel mogelijk een persoonlijk berichtje, dus mij berichtjes sturen of de winnaar al bekend is heeft geen nut. Veel succes!

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

3 Comment

 1. Reply
  M.J. Doelman
  29 april 2018 at 20:48

  Gaaf, ik doe mee (:

 2. Reply
  Lieke van Veen
  24 april 2018 at 16:46

  Wauw ik doe zeker mee met deze winactie!

 3. Reply
  ilsiee prins
  18 april 2018 at 18:35

  Wauw!!!! in 1 woord geweldig! 😉 Ik doe mee
  Groetje Ilsiee

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.