Wooninspiratie: werkplek

23 februari 2014 No Comments

Vandaag heb ik weer een wooninspiratie artikel! Dit keer heb ik het over een bepaald gedeelte van het huis: namelijk het werkgedeelte. Voor mij is dit een heel belangrijk deel aangezien ik aan mijn bureau wil gaan bloggen en werken aan mijn school. Dit is dus een plek waar ik veel te vinden zal zijn, ik heb dan ook al een aardig idee hoe ik het wil hebben.

De foto hierboven is een perfect voorbeeld van hoe mijn werkplek er ongeveer uit ziet in mijn fantasie. Behalve dan dat dit bureau in kerstsferen is, is het wel zoals ik het wil: rustig maar knus. Ik wil een bureau dat gezellig is, en waar je graag lang wilt zitten anders ga ik nooit met mijn neus in de boeken zitten. Tegelijkertijd wil ik het niet al te vol hebben, aangezien ik dan alleen maar wordt afgeleid.

Dit is precies wat ik bedoel: een ruim, rustig bureau. Handige opberg bakjes voor papier en pennen waardoor het overzichtelijk blijft. En het vaasje (nep)bloemen maakt het geheel toch weer wat knusser. Ook ben ik echt fan van een glazen tafel, zo ontzettend mooi! Het enige wat me tegen houdt, is dat wanneer je hier dan een  kastje o.i.d. onder zet je dat dan ziet en dat is dan wel weer minder mooi.

Maar wanneer je het dan oplost door middel van dit soort kastjes boven het bureau is dat probleem ook alweer opgelost! Ik wil sowieso het liefst boven het bureau kastjes, en dan het liefst open kastjes zoals deze. Dan kun je daar multomappen met belangrijke papieren en dergelijke neerzetten en dan heb je alles geordend (en dus rustig) in de buurt. Op die manier hoef je niet steeds op zoek waar wat is, want je kunt het in een oogopslag zien staan.

En dan toch nog een beetje een vervolg op mijn eerste wooninspiratie artikel: ik blijf gek op quotes. Maar geef nou toe, zo een inspirerende quote als dit aan je muur naast je bureau zet toch aan tot werken? Bij mij werkt dat echt, dan kijk ik naar de quote wanneer ik er echt gewoon even geen zin meer in heb en besluit ik toch door te gaan. Gewoon een steuntje in de rug aan je muur. En het staat nog eens leuk ook!

En ook al wil ik het graag rustig houden, toch wilde ik dit plaatje even met jullie delen. Ik vind zo een collage toch wel heel erg mooi staan en het geeft ook wel weer inspiratie. Maar ik denk dat ik liever iets van een prikbord of mijn planner van de HEMA ophang, dat is nuttiger en staat ook leuk.

En dat was mijn inspiratie artikeltje alweer voor vandaag. Ik vind het nog steeds zo leuk om dit soort artikelen te maken, aangezien ik dan lekker op zoek ben naar mooie inspirerende foto’s waardoor ik alleen maar meer zin krijg om alles te gaan inslaan. Ik heb er zo’n zin in om mijn kamer in te gaan richten!

Andere artikelen uit deze serie:
Wooninspiratie: quote’s

Wooninspiratie: steigerhout

Hoe ziet jullie perfecte werkplek er uit?

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×