Wooninspiratie: quote’s

15 december 2013 4 Comments

Quote-Wall-Sticker_A_winner_is_a_dreamer_web

Na dit jaar heb ik als het goed is mijn havo examen gehaald en ga ik beginnen aan mijn vervolgopleiding. Omdat deze aan de andere kant van het land zit ga ik op mezelf wonen. Natuurlijk kan ik het niet laten om rond te kijken naar leuke dingen voor mijn eigen plekje. Jullie kunnen dan ook vaker ‘home’ gerelateerde artikelen vinden op Ordinary Odd. Vandaag begin ik met iets wat ik ontzettend leuk vindt: quote’s in je interieur!

Ik heb rond zitten kijken op internet en ben deze site tegengekomen. Hierop hebben ze allemaal ontzettend leuke stickers voor op de muren. Er zijn ontzettend leuke stickers tussen, maar ik ben vooral gek op de leuke quote’s. Kijk nou naar de foto hierboven. Deze ontzettend leuke quote van Nelson Mandela inspireert me enorm. Dat is ook het gene wat ik leuk vind aan quote’s in je interieur. Iedere keer dat je er naar kijkt inspireert het je. Ik wil als ik een quote neem dan ook wel één met een betekenis. Hieronder geef ik nog een paar ontzettend mooie voorbeelden van dezelfde site af.

Carpe Diem_Pluk de Dag

Dit is sowieso een quote die ik ontzettend mooi vind. Een vriendin van mij heeft deze tekst als tatoeage, en ik vind het ontzettend mooi. Het heeft zo een mooie betekenis.

muursticker-be-you-tiful-web

Deze is misschien heel kort, maar toch vind ik hem heel erg mooi. Hij doet je inzien dat je jezelf moet zijn, wat ik toch wel een van de belangrijkste dingen vind.

Enjoy_Little_Things

Ook deze is ontzettend mooi. Hij past wel bij ‘Carpe Diem’, geniet van de leuke dingen in het leven. Ook al lijken ze nog zo klein, later zul je er naar terug kijken en blijken die kleine dingen ineens veel belangrijker te zijn dan dat ze leken.

Er zijn nog veel meer mooie quote’s te vinden op internet. Ik vind het ook altijd wel mooi om een aantal lijstjes bij elkaar te hangen met hierin allemaal quotes. Hiervan heb ik op deze sites jammer genoeg geen erg duidelijke foto kunnen vinden maar jullie snappen vast wel wat ik bedoel.

Ik kon het niet laten om ook nog een aantal andere muurstickers te laten zien die ik tegen kwam op dezelfde site. Ook al hebben ze geen betekenis, toch vind ik het ontzettend leuk staan.

rank_muursticker

Dit vind ik echt net een soort sprookjeseffect geven, zo ontzettend mooi. Je moet er van houden, maar persoonlijk vind ik dit dus echt ontzettend gaaf staan.

Wallsticker-leopard_lying-web

Oke dit luipaard is misschien een beetje slecht, maar toch vind ik het wel wat hebben. Ik ga een opleiding doen met dieren, aangezien ik van dieren houdt en graag van mijn hobby mijn werk wil maken. Ik vind het ook wel heel leuk om dit thuis een beetje door te laten komen, aangezien ik waarschijnlijk geen huisdier kan nemen de eerste periode.

Wallsticker-zebras_2-web

Hierbij weer hetzelfde idee als bij het luipaard. Deze vind ik alleen wel heel erg leuk omdat ik zelf gek ben op paarden, en zebra’s horen ook bij de paardenfamilie. Op die manier zie je mijn interesses echt terugkomen in mijn woning.

Ik vond het echt heel erg leuk om al deze foto’s op te zoeken en heb weer een hoop inspiratie op gedaan voor mijn eigen plek. Ik kan niet wachten om alles in te richten en ben dan ook overal aan het rondkijken voor leuke meubels, accessoires etc. Jullie kunnen dus vaker dit soort artikelen verwachten op Ordinary Odd. Misschien maak ik er wel een soort van ‘uit huis’ serie van. Maar dat zien jullie vanzelf!

Vind jij quotes in je interieur ook zo leuk? Heb je nog tips voor leuke sites waar ik echt moet gaan kijken? Laat het achter in de reacties!

4 Comments

 • Wooninspiratie: werkplek | 23 februari 2014 at 08:28

  […] dan toch nog een beetje een vervolg op mijn eerste wooninspiratie artikel: ik blijf gek op quotes. Maar geef nou toe, zo een inspirerende quote als dit aan je muur naast je […]

 • Wooninspiratie: steigerhout | 22 januari 2014 at 07:13

  […] ontzettend leuk staat dit? Ik vind het echt prachtig en echt helemaal mijn stijl. En dan met zo een mooie quote erboven… ik zie het al helemaal voor […]

 • joanne 17 december 2013 at 20:42

  Leuk die quotes! Maar die dieren zijn ook erg gaaf (:

  • Irina 17 december 2013 at 20:43

   Ja ik vind het echt een hele leuke manier om je kamer net wat extra’s te geven (=

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×