Wittere tanden met Carbon Coco & raarste bath bomb ooit!? // WEEKVLOG #30

1 november 2017 No Comments

Afgelopen week had ik vakantie, maar aangezien ik deze week tentamenweek heb besteedde ik het grootste gedeelte van mijn vakantie aan studeren. Echter testte ik ook eindelijk mijn Carbon Coco teeth withening product uit voor jullie, ging in bad met de raarste bath bomb die ik ooit heb gezien en ging ik naar de bioscoop. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×