Wishlist voor Parijs

25 april 2017 6 Comments

Op het moment dat jullie dit artikel lezen ben ik onderweg naar / in Parijs. En wat heb ik er veel zin in! Even drie dagen lekker genieten, mooie dingen zien en natuurlijk kijken of ik nog een aantal mooie items kan scoren in deze prachtige stad. Hoewel ik minder goed weet wat ik wil hebben dan dat ik dat wist in Londen heb ik toch een kleine wishlist samen gesteld. Vandaag laat ik hem aan je zien!

 1. Too Faced Bronzer / Highlighter
  Wanneer ik in het buitenland ben dan houd ik ervan om make-up te kopen die hier moeilijk te verkrijgen is. Too Faced is zo’n merk. Ik ben er nog niet over uit of ik de Chocolate Soleil bronzer wil hebben of een van de vele mooie highlighters, maar dat Too Faced hoog op mijn wishlist staat dat is duidelijk.
 2. Beautyblender
  Al jaren lang is de Beautyblender dè spons om je make-up mee aan te brengen. Toch heb ik hem nog nooit geprobeerd, en altijd een dupe van Real Techniques gebruikt. Toch ben ik wel erg benieuwd naar deze wonderlijke make-up spons. Aangezien de spons in Parijs toch een paar euro goedkoper is lijkt dit me de perfecte kans om hem te halen.
 3. Sephora Cream Lip Stain(s)
  Ik hoor een heleboel goede verhalen over de liquid lipsticks van het Sephora eigen merk. Zo veel zelfs dat ik ze toch wel erg graag zelf zou uitproberen! Welke kleur ik precies wil meenemen weet ik nog niet, maar dit zal me in de winkel zelf vast wel duidelijk worden.
 4. Sephora Sheet Masks
  Ook de sheet masks van Sephora lijken me ontzettend interessant, en nu ik regelmatig maskertjes test in mijn weekvlogs heb ik een extra goed excuus om deze te halen. Volgens mij zijn ze wel aan de prijs, dus ik moet even kijken hoe veel ik er mee neem.
 5. Nike Free Run 2.0
  Al een aantal jaar loop ik vrijwel dagelijks op mijn Nike Free Run 2.0 schoenen, wat ervoor heeft gezorgd dat ze aan vervanging toe zijn. De voorkant begint te scheuren en de zolen worden dunner en dunner. Ik wil dan ook kijken of ik ze ergens in Parijs kan vinden: en dan het liefst de zwarte variant zodat ik ze nog meer aan kan dan mijn vorige exemplaar.
 6. Boyfriend jeans
  Al tijden lang ben ik op zoek naar de perfecte boyfriend jeans, en dat betekend dat ik ook nu weer op zoek ga naar een mooi exemplaar! Eens zien of ik in de modestad van Europa tegen het perfecte paar aan loop.
 7. Zomerse tops
  Afgelopen weekeind besloot ik mijn kledingkast op te ruimen (de video daarvan volgt snel!) en bleek ik nog maar weinig zomerse tops over te houden. Tijd om dit gedeelte van mijn kast weer aan te vullen dus! Hopelijk kan ik slagen bij de Forever 21: dan is het ook nog te betalen.

6 Comments

 • Joyce 25 april 2017 at 16:19

  Wat een mooi lijstje! Ik krijg ook helemaal zin om naar Sephora te gaan, maar ik denk dat ik dat voorlopig nog wel kan vergeten, haha. Have fun! <3

 • Daphne 25 april 2017 at 14:05

  Heeeel veel plezier! En verdwaal vooral niet in de Sephora(‘s) 😛 Hahaha

 • Britt van Ommeren 25 april 2017 at 09:35

  Ik heb die masks zelf ook en ze zijn zo fijn! Een boyfriend jeans staat ook al tijden op mijn wishlist, maar ik kan maar geen mooie vinden die goed bij mijn figuur staat! Ik ben benieuwd naar wat je allemaal gaat kopen, maar dat gaan we ongetwijfeld zien! Veel plezier!

 • Lieke 25 april 2017 at 09:16

  Veel plezier, ik ben benieuwd wat je na je tripje van je wishlist kan strepen!

 • ria 25 april 2017 at 09:08

  Fijne dagen! Niet teveel shoppen ?

 • Tania 25 april 2017 at 08:07

  Leuke wishlist heb je. Ben benieuwd naar de bronzer. Veel plezier in Parijs

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×