Wishlist of the moment

26 november 2015 2 Comments

PicMonkey Collage3

Met de feestdagen die steeds dichterbij komen leek het me wel leuk om weer een keer een wishlist te maken. Voorlopig weet ik nog niet of we iets gaan doen met pakjes, maar dit is sowieso een wishlist met items die ik zelf graag wil gaan aanschaffen. Ik heb het opgedeeld in 3 categoriën: beauty, lifestyle en fashion!

Beauty

PicMonkey Collage

 1. Ik heb laatst nog een review geschreven over mijn 2 nieuwste aanwinsten van MAC; Persistence en Sin; maar ik heb nog zo veel meer mooie lipsticks op mijn verlanglijst staan. Waaronder de kleur Whirl. Wat een prachtkleur is dat!
 2. Ik hoor een heleboel geweldige verhalen over de Dip Brow van Anastasia, en ben dan ook heel erg benieuwd. Het product is helaas wel aardig duur, en ik weet niet precies welke kleur ik moet hebben: daarvoor moet ik dus een keer naar een winkel.
 3. Het parfum Bambi Let’s Dream lijkt me zo ontzettend lekker en de flacon ziet er ook gewoon prachtig uit. Het is gelukkig ook niet heel erg duur, dus wie weet dat ik die binnenkort wel kan toevoegen aan mijn stash!
 4. Sinds de komst van de Beautyblender zijn er eigenlijk geen slechte verhalen over naar buiten gekomen. Al tijden staat deze makeupspons op mijn wishlist; en ik ben vastbesloten om hem binnenkort aan te schaffen.
 5. Naast de lipstick Whirl, lijkt me het lippotlood ook wel heel erg fijn om erbij te hebben. Dit is echt de perfecte nude kleur die onder iedere nude lipstick kan.
 6. Ik heb al een palette van Urban Decay, en ben er onwijs blij mee. De overige paletten van het merk staan dan ook zeker op mijn verlanglijst. Het is alleen de prijs die me tegen houd…
 7. Ik heb al de oogschaduw kwastenset en de stippling brush, maar ik wil mijn kwasten collectie van Real Techniques heel erg graag uitbreiden. Het merk heeft onwijs fijne kwasten, en zeker de gezichtskwasten wil ik heel graag hebben.

Lifestyle

PicMonkey Collage1

 1. Ik ben al een tijdje op zoek naar goede belichting voor bij mijn filmpjes en foto’s tijdens deze donkere dagen en gewoon voor wanneer ik een keer s’ avonds aan de slag wil voor mijn blog. Deze set met daglichtlampen lijkt me perfect.
 2. De Mindfullnes box zag ik laatst voorbij komen op de site van Lisanne, en sinds dat moment vind ik de box er echt heel erg leuk uit zien. Waarvoor ik de inhoud precies wil gaan gebruiken? Nog geen idee.
 3. Het boekje Q&A a day zag ik ooit bij Teske, en sindsdien ben ik het boekje al vaker tegen gekomen. Iedere keer sta ik ermee in mijn handen, en leg ik het toch weer weg. Tijd dat ik het eens ga aanschaffen!
 4. Ik doe eigenlijk veel te weinig met mijn Wii, maar het spel Wii Fit heb ik eigenlijk altijd al interessant gevonden. Jammer dat het spel meteen weer zo veel geld moet kosten voor iets waar ik maar weinig tijd voor heb.
 5. Ik wil al tijden de 50mm 1.8 lens van Canon om betere productfoto’s te kunnen maken. De lens kost rond de €100 maar het is volgens mij wel een echte investering voor mijn blog!
 6. Nog een boek wat ik dankzij Teske tegen kwam: Listography. Een boek vol lijstjes over van alles en nog wat, en ieder lijstje kun je helemaal zelf invullen. Uiteindelijk krijg je dus een heel persoonlijk boek!

Fashion

PicMonkey Collage2

 1. Om te beginnen: ik heb broeken nodig. Vandaar dat alle fashion items broeken zijn. Als eerste wil ik heel erg graag broek(en) met een scheur bij de knie. Onwijs gaaf!
 2. Ook een boyfriend jeans staat al tijden op mijn wishlist. Helaas ben ik nog niet de perfecte broek tegen gekomen; of waren ze me te duur.
 3. Ik ben gek op high waisted broeken (ook wel zichtbaar aan de foto’s hierboven) maar wil graag een paar mooie kleuren erbij, zoals deze hierboven: hoe mooi is deze kleur!?
 4. Deze broek kwam ik tegen bij de H&M Divided lijn en vind ik gewoonweg prachtig. Een perfecte broek voor wat specialere gelegenheden.

En dat waren dan alweer de items die op mijn wishlist staan! Wat staat er op dit moment op jou wishlist?

2 Comments

 • Sascha 26 november 2015 at 17:48

  Leuke wishlist! Zelf heb ik de Real Techniques ook op mijn verlanglijstje staan en een palet van Urban Decay zou ik ook wel heeeel graag willen 🙂 Helaas vieren wij niet echt uitgebreid kerst of sinterklaas, maar wie weet geef ik mezelf wel een cadeautje met kerst 😉

  • Irina 26 november 2015 at 20:28

   Ik vier dit jaar volgens mij ook niet echt Sinterklaas of Kerst met cadeautjes, maar jezelf een cadeautje doen mag natuurlijk ook ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×