Winter outfit inspiratie met kleding uit mijn kast

Winter outfit inspiratie met kleding uit mijn kast

20 december 2020 No Comments

Aangezien jullie de outfit inspiratie video’s voor de verschillende seizoenen tot nog toe erg leuk lijken te vinden besloot ik ook een winter outfit inpspiratie video te maken met kleding uit mijn kast. Ik laat je outfits zien met jurkjes, rokken, broeken en leggins maar laat je ook zien hoe je een party jurkje na de feestdagen kunt doordragen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×