Winter Fair & eerlijk zijn // WEEKENDVLOG #4

12 december 2017 1 Comment

Afgelopen weekend gingen mijn moeder en ik gezellig samen naar de Mid Winter Fair in het Archeon, begon het flink te sneeuwen en ben ik heel erg eerlijk met jullie over hoe ik me voel. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Ria 13 december 2017 at 09:30

  Wat een eerlijk vlog Irina, houd je taai meid!!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×