WINACTIE (GESLOTEN): More2Style pakketje met vakantiedagboek, mason jar & washi tape

30 augustus 2017 21 Comments

Winactieweek dag vier: vandaag geef ik in samenwerking met de webshop More2Style een heel erg leuk setje producten weg. In de set zitten twee schattige washitapes, een look-a-like mason jar en een ontzettend leuk vakantiedagboek. Stiekem ben ik jaloers op de winnaar en wil ik het setje zelf houden! Kijk je mee hoe alles er precies uit ziet en wat je moet doen om kans te maken?

WINACTIE: More2Style pakketje met vakantiedagboek, mason jar & washitape

Het eerste item in het pakketje is dit vakantiedagboek van Zoedt. Zelf vind ik dit soort boekjes altijd ontzettend leuk om te hebben en op deze manier kun je straks extra goed terug kijken op jouw vakanties. Hoewel de zomervakantie van dit jaar helaas tot zijn einde is gekomen kun je deze natuurlijk altijd gebruiken voor toekomstige tripjes, of juist om je afgelopen vakantie mee te vereeuwigen op papier!

WINACTIE: More2Style pakketje met vakantiedagboek, mason jar & washitape

Hierboven kun je goed zien hoe het boekje er van binnen uit ziet. Links zie je een bucketlist pagina, waarop je van te voren al kunt opschrijven wat je allemaal wilt gaan doen: voorpret dus! De rechterpagina is echt het vakantiedagboek zelf: hier heb je plek om op te schrijven welke datum het was en wat jullie hebben gedaan. Natuurlijk is er ook plek voor foto’s of eventuele tekeningen!

Het vakantieboek heeft een waarde van €9,95.

WINACTIE: More2Style pakketje met vakantiedagboek, mason jar & washitape

Voor bij het vakantiedagboek leek het me erg leuk om een paar washi tapes toe te voegen waarmee je de pagina’s wat kunt versieren. Daarnaast is het ook erg leuk voor in je (school)agenda en kun je washi tape op nog wel 100 verschillende manieren gebruiken. In dit setje zit een hele leuke variant met panda’s en eentje met pijltjes.

Beide washi tapes hebben een waarde van €2,75.

WINACTIE: More2Style pakketje met vakantiedagboek, mason jar & washitape

Als laatste in deze set zit er nog een hele leuke look-a-like mason jar. Ik ben gek op dit soort vrolijke drinkbekers en zeker wanneer ik druk bezig ben met mijn bullet journal, schoolwerk of mijn blog kan zo’n leuke beker niet naast me ontbreken. Deze variant van Nicolas Vahé komt met een kunststof rietje en is perfect voor koude drankjes. Perfect voor tijdens het invullen van je vakantiedagboek (of tijdens het studeren)!

De drinkbeker heeft een waarde van €3,95.


Wat moet je doen om kans te maken?

 • Volg Irina Touw en More2Style op Instagram.
 • Laat onder dit artikel een reactie achter waarin je vertelt wat jouw favoriete vakantie is geweest. Laat deze reactie achter met een geldig e-mailadres zodat ik je hierop kan bereiken wanneer je hebt gewonnen.
 • EXTRA KANS: Mocht je heel erg graag willen winnen dan kun je More2Style ook volgen op Facebook en Irina Touw op Facebook, Twitter, YouTube en Bloglovin’. Ieder kanaal dat je extra volgt zorgt voor +1 kans tijdens de winactie.

Alle items worden in één pakketje weggeven, dus er is één winnaar van deze winactie. De winactie sluit na twee weken (woensdag 13 september om 00:00 uur) en hierna wordt de winnaar gekozen via een random picker. De winnaar krijgt hierna zo snel mogelijk een persoonlijk berichtje, dus mij berichtjes sturen of de winnaar al bekend is heeft geen nut. Veel succes!

Deze winactie is een samenwerking

21 Comments

 • Lyn 13 september 2017 at 21:12

  Superleuk pakketje! Mijn mooiste vakantie was naar Suriname. Totaal andere wereld, in een bootje door de mangroven, kaaimannen zoeken en vogelspinnen vasthouden. En natuurlijk lekker warm. Ik heb daar een dagboekje bijgehouden, zou dit graag op mijn volgende vakantie weer doen! Ik kan nu al niet wachten om weer naar de zon te gaan.

 • Hannah Kagenaar 13 september 2017 at 17:19

  Onze leukste bestemming met de kinderen was Oostenrijk. Ontzettend veel te doen voor kinderen daar. Zo hebben wij een bergwandeling via een avonturenpad gedaan, een waterval ‘beklommen’ (via trappen langs de wand van de kloof helemaal omhoog en vlak langs en boven de waterval gelopen, prachtig!), een grot bezocht, hebben de kinderen een goudzoekersdiploma gehaald en hebben we een middag door een prachtig kasteel gedoold. Ook veel stukken tegengekomen waar je prachtig kunt kanoen en kajakken, leuke zwembaden, mooie natuur. Heerlijk land waar we zeker nog een keer een lange zomervakantie gaan houden, nu waren we er enkel 5 dagen op doorreis naar Hongarije.

  Ook Tsjechië vind ik een mooi en gezellig land, veel mogelijkheden en nog zeer betaalbaar. Naar Noorwegen/Zweden willen we ook ooit nog weleens, maar daar zou ik ehct meerdere keren het water op willen en dat wil ik niet zolang niet beide kinderen hun diploma’s hebben. De oudste van 6 heeft wel al haar C-diploma en is bezig voor zwemvaardigheid dus daar zou ik het wel mee aandurven, maar de jongste moet nog met zwemles beginnen, misschien over 2 jaar dat we die kant wel op gaan.

 • Daan 12 september 2017 at 20:51

  Mijn favoriete vakantie was Australië. Wat een fantastische ervaring was dat. Ookal krijg je in dit land geen cultuurshock, de vibe die er heerst is heerlijk. Ontspannen, relaxt, de warme temperaturen en de instelling van de bevolking. Het land waar de overheid zorgt voor publieke gratis zwembaden en grote barbeque’s op het strand. Een land waar je kunt ontsnappen van het leven in Nederland. Waar je prachtige dingen ziet zoals een weiland met kangaroes, ipv zwart/wit koeien. Waar alles 3 keer zo duur is als in Nederland maar alles dubbel en dwars waard is. Deze ervaring heb ik mogen delen met twee lieve vriendinnetjes die dit land met mij ontdekt hebben en waar wij nu nog de mooie herinneringen van hebben. Ooit ga ik terug, de westkust ontdekken.

 • cobi 12 september 2017 at 09:10

  Mijn leukste vakantie was denk ik een eenvoudig weekeindje naar Rotterdam met ons gezin. Onze zoon kwam voor het eerst in de “grote stad” en vond dat zo bijzonder en daar heb ik zo van genoten….. (mama zijn we nog in nederland?, wauw ik slaap in een hotel!)

 • Merel 9 september 2017 at 14:38

  Mijn favoriete vakantie was sowieso Canada vorig jaar, zó mooi! Wil zo graag weer terug. Ik doe zeker mee met de winactie! 🙂

 • Anita H. 7 september 2017 at 17:44

  Favoriet was Lido de Jesolo. Op zich niet eens zo’n bijzondere plek, maar van daaruit zijn we vaak naar Venetië gegaan. Sprookjesachtig mooi. Veel geshopt! Enne…. de cappuccino is daar (overal in het land denk ik) echt geweldig.

 • Lieke van Veen 6 september 2017 at 11:45

  Ik doe graag mee aan deze leuke winactie. Ze hebben echt super leuke dingen en alles wordt leuk verpakt.
  Ik volg jullie op instagram (liekevv24). Ik ben nog niet vaak echt op vakantie geweest, maar de leukste vakantie is toch wel mijn eerste vakantie samen met mijn vriend afgelopen mei. We zijn samen naar de formule 1 geweest en hebben daar een arrangement bijgeboekt met hotel. Dit hotel viel een beetje tegen maar daarna bleven we nog een paar dagen in een ander hotel. Dit hotel was echt super mooi en luxe. We zijn een dagje naar Barcelona geweest en we hebben nog een boottocht gemaakt langs verschillende plaatsen.
  Ik volg ook beide pagina’s op facebook (lieke van veen) en ik volg jou op twitter (_liekeeee), youtube (liekevv24) en http://www.bloglovin.com/liekevanveen8

 • lisanne bons 5 september 2017 at 18:21

  Ik hou heel veel van dit soort boekjes. Doe graag mee voor onze vakantie naar Sicilië in oktober. Mijn mooiste reis was backpacken door Zuid Afrika.

 • Anisa 4 september 2017 at 12:31

  Ik doe mee! Mijn favoriete vakantie was op een cruiseschip! Ik volg je op Instagram en more2style ook. Ik volg je trouwens ook op YouTube!

 • Jolijn 4 september 2017 at 10:40

  Super leuk! Mijn favo vakantie was mijn reis naar Sri Lanka.
  Ik heb trouwens ook alle extra stappen gedaan om kans te maken.
  xx Jolijn

 • Laura 3 september 2017 at 17:48

  Super leuke winactie!!❤️ Ik doe zeker mee. Mijn favoriete vakantie is gewoon lekker naar Texel , uitwaaien op het strand en leuke dorpjes bezoeken ook natuurlijk veel wandelen en plekjes in de natuur bekijken! Ik hoop dat je iemand super blij maakt! X laura

 • Marian B 31 augustus 2017 at 21:12

  Alweer een leuke winactie! De washitapes zijn echt top. Ook de drinkbeker maakt mij blij, dus ik doe graag mee 😉 Volg op Bloglovin en Youtube en gedeeld met G+.

 • Tani 31 augustus 2017 at 19:48

  Oh wat een leuke winactie. Vooral het reisdagboek is leuk. Zou handig zijn want moet nog op vakantie vertrekken. Mijn mooiste vakantie was een paar jaar geleden in Australie.

 • Marina 31 augustus 2017 at 15:31

  Mijn leukste vakantie was in zeeland? we hadden echt mooi weer en daar hebben we lachen gieren brullen gedaan! Die wil ik nog wel eens overdoen. Dan kan ik dat mooi in dit boek vastleggen ?

 • chucky1012 30 augustus 2017 at 19:46

  Zo leuk 😉
  Ik doe heel erg graag mee…..
  Zoveel hoe ik van om dingen te kunnen opschrijven voor later on terug te kunnen kijken wat ik zoal in een holiday gedaan heb en ik vindt het erg leuk om het te kunnen versieren met washi tape,
  De mason jar is fijn om er lekker uit te kunnen drinken .
  Ik volg je op al je soc.m.k..
  Ook zal ik dit sharen…
  Mijn em. is vermeld in de speciale balk….

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Y.t.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Xoxo

  • chucky1012 30 augustus 2017 at 19:50

   Natuurlijk volg ik ook More2Style op instagram

 • Chantalle 30 augustus 2017 at 17:35

  Super leuk pakketje! Ik doe graag weer mee. Mijn leukste vakanties zijn de vakantie in zeeland omdat het gewoon lekker in eigen land is! Ik volg je op alle social media kanalen.

 • Sharissa 30 augustus 2017 at 17:24

  Ik doe graag mee! ?
  Wat een super leuke winactie! Ik hou heel erg van dingen bij houden en mooi maken dus deze winactie is geweldig. Ik volg je al super lang op youtube snapchat facebook& instagram dus ik hoef daar geen moeite voor te doen ? ik ga more2style volgen. Mijn favoriete vakantie was 2 jaar geleden kroatie zo mooi daar blauwe lucht heldere zee. En op mijn verjaardag mogen jetskien. Beste vakantie ooit

 • Linda Raaijmakers 30 augustus 2017 at 15:24

  Wat een leuk pakket weer 😀 Ik maak graag kans om zo’n leuk dagboek bij te houden voor onze tweeling Lucas & Eva 😀 En omdat ik dit zo graag wil winnen heb ik alles uit de kast getrokken 😀
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: lindaenbjorn (gedeeld)

  groetjes Linda

 • Soraya 30 augustus 2017 at 13:12

  Superleuk dat je zoveel winacties hebt deze week. Ik doe zelf niet mee omdat ik al soortgelijke dingetjes heb en ook van die drinkjars dus gun ik het een andere lieve volger!

  xxx

  • Irina 30 augustus 2017 at 14:18

   Het heet niet voor niets een winactieweek! Ik vind het leuk om jullie af en toe te verwennen ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×