Beauty, Video

WINACTIE (GESLOTEN) – Mijn blog bestaat 4 jaar

Vandaag bestaat mijn blog alweer 4 jaar, wat betekent dat ik dit natuurlijk samen met jullie wil vieren! Bizar hoe snel deze 4 jaar zijn gegaan en hoeveel ik door mijn blog al heb mogen doen en hoeveel mensen ik al heb mogen ontmoeten. Om jullie te bedanken voor het feit dat jullie me volgen heb ik een winactie, waarbij je een Douglas waardebon ter waarde van €20,- kunt winnen! Veel succes met meedoen!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

 

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

8 Comment

 1. Reply
  Anita te Gussinklo
  14 december 2017 at 13:06

  Van harte Gefeliciteerd met je 4 jarige blog, wat een tijd alweer.
  Mijn favoriete kerstliedje is Last Christmas van Wham (nu nog meer na het overlijden van George Michael)
  Ik doe graag mee en volg je op Facebook,Twitter,Instagram,Pineterest en Youtube,

 2. Reply
  Marijke horjus
  14 december 2017 at 10:31

  Gefeliciteerd ??en wat tof dat je een bon weg geeft !!Ik doe heel graag mee?? Ik vol je op
  Fb✔
  Ig✔
  Youtube*super leuke filmpjes!*✔

  En mijn favoriete kerst film is .. jaaaaa heel fout maar dat is Home alone? elk jaar weer!
  En liedje blijft Mariah Carey all i want for christmas is you ???

  Groetjes Marijke Horjus ??

 3. Reply
  Vera
  12 december 2017 at 19:29

  Super leuk, gefeliciteerd met de 4 jaar! Ik doe zeker mee met de winactie. Mijn favoriete kerstfilm is The Grinch. Wat een gedoe heb ik gedaan om deze te kijken zeg! Ik keek hem op Netflix en halverwege werd het wat laat, dus besloot ik dat ik de film de volgende dag af keek. Maar toen stond deze niet meer op Netflix! Gelukkig toch nog wel afkunnen kijken. Mijn favoriete kerstnummer is Santa Baby en dan de cover van Micheal Bublè. Ik vind al zijn kerstnummers heerlijk en vooral deze! Als je hem niet kent moet je ‘m zeker even opzoeken.

 4. Reply
  cobi van braak
  12 december 2017 at 13:21

  Gefeliciteerd! Ik doe heel graag mee voor dit leuke cadeautje!

 5. Reply
  Saskia
  9 december 2017 at 19:48

  Wauw! Gefeliciteerd! En wat leuk dat wij op deze manier met je mee mogen feesten!
  Ga zo door! Ik ben fan!
  Veel plezier met alles wat je nog gaat schrijven en mee maken!
  Groetjes van Saskia

 6. Reply
  Gonny
  9 december 2017 at 10:14

  Van harte gefeliciteerd met je 4 jaar bloggen!
  Ik ga graag naar Douglas om de CHANNEL Dimension mascara te halen!
  Fingers crossed!!!

  Mijn favo Kerstliedje 2000 likes van The Pretenders.
  Ik volg op FB IG en YouTube

 7. Reply
  Marina
  8 december 2017 at 22:37

  Gefeliciteerd! En wat leuk dat je ons een cadeautje laat winnen! Op naar het volgende jaar!

 8. Reply
  Marian B
  8 december 2017 at 16:36

  Gefeliciteerd! Dat is alweer een hele tijd, op naar de vijf!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.