WINACTIE – 500 Abonnees

15 juni 2016 4 Comments

WINACTIE - 500 Abonnees

Afgelopen zondag haalde ik alweer de 500 abonnees op mijn YouTube kanaal. Ik wil jullie natuurlijk heel erg bedanken voor het abonneren, alle lieve reacties en alle steun die jullie me iedere dag weer geven. Omdat ik iets voor jullie terug wilde doen heb ik vandaag een winactie voor jullie! Je kun 3 Yankee Candles winnen: veel succes!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Wat moet je doen om kans te maken

 1. Abonneren op mijn Youtube kanaal 
 2. Like deze video
 3. Reageren onder de video (op YouTube!) dat je mee doet
 4. NIET VERPLICHT (voor extra kans) : Deze winactie delen op social media (Twitter, Facebook of Instagram) en mij in het bericht taggen

4 Comments

 • Ria 25 juni 2016 at 16:17

  GEFELICITEERD met je 500 volgers!!

 • Floor 15 juni 2016 at 16:56

  Gefeliciteerd nog met je 500 abonnees! x

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×