WINACTIE | 25 Bloglovin’ volgers

28 april 2015 6 Comments

IMG_0668

In dit artikel beloofde ik jullie dat wanneer ik de 25 volgers op bloglovin’ zou halen, ik een winactie zou doen. En beloofd is beloofd: dus bij deze een winactie! Ik geef deze twee ringen weg van Sieradenkistje.nl en van de Forever 21. Benieuwd hoe je mee kunt doen? Kijk snel verder!

IMG_0670

IMG_0672

Er kunnen twee ringen worden gewonnen bij de winactie. De eerste ring, met de bloemen, is van Sieradenkistje.nl en de tweede knuckle ring is van de Forever 21. Wil je meedoen voor de winactie? Dan moet je het volgende doen:

 • Volg Ordinary Odd op Bloglovin’
 • Abboneer je op het youtube kanaal van Ordinary Odd
 • Laat een reactie achter onder dit artikel met daarin dat je mee doet en welke ring je zou willen winnen BELANGRIJK: laat je emailadres achter in het daarvoor bestemde vakje, anders kan ik je niet mailen wanneer je hebt gewonnen!

Wanneer er weinig mensen mee doen aan de winactie zal er 1 winnaar zijn, die beide ringen wint. Met meerdere deelnemers zullen er 2 winnaars zijn, die ieder 1 van de ringen winnen.

6 Comments

 • Ria 12 mei 2015 at 09:46

  Ha Irina, ik wil je graag volgen, maar niet al die Bloglovin mails krijgen. Kan dat ook? Ik hoef geen ring, die mag een ander winnen
  Abonneren op you tube kanaal ga ik proberen…

 • Anita H. 4 mei 2015 at 22:57

  Ik ga voor ring nummer 1.

 • Isabelle Vermeulen 4 mei 2015 at 02:48

  Ik vind beide ringen super, uniek, geweldig en mooi mooi mooi! ? Stilletjes wens ik, dat ik ze allebei win, zo hoef ik niet te kiezen! ?

  Groetjes

 • Anniek 3 mei 2015 at 18:07

  De ring op de 2e foto vind ik heel mooi.

 • Eileen Soepenberg 1 mei 2015 at 23:25

  Super leuk winactie!
  Ik ben gek op ringen, en zou dan ook heel blij zijn als ik de ring win op de 2e foto. The knuckle ring!

  Liefs x

 • Lies 1 mei 2015 at 08:32

  Super leuk!!! Ik doe heel graag mee voor de knuckle ring 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×