Bloggen

WINACTIE | 25 Bloglovin’ volgers

IMG_0668

In dit artikel beloofde ik jullie dat wanneer ik de 25 volgers op bloglovin’ zou halen, ik een winactie zou doen. En beloofd is beloofd: dus bij deze een winactie! Ik geef deze twee ringen weg van Sieradenkistje.nl en van de Forever 21. Benieuwd hoe je mee kunt doen? Kijk snel verder!

IMG_0670

IMG_0672

Er kunnen twee ringen worden gewonnen bij de winactie. De eerste ring, met de bloemen, is van Sieradenkistje.nl en de tweede knuckle ring is van de Forever 21. Wil je meedoen voor de winactie? Dan moet je het volgende doen:

 • Volg Ordinary Odd op Bloglovin’
 • Abboneer je op het youtube kanaal van Ordinary Odd
 • Laat een reactie achter onder dit artikel met daarin dat je mee doet en welke ring je zou willen winnen BELANGRIJK: laat je emailadres achter in het daarvoor bestemde vakje, anders kan ik je niet mailen wanneer je hebt gewonnen!

Wanneer er weinig mensen mee doen aan de winactie zal er 1 winnaar zijn, die beide ringen wint. Met meerdere deelnemers zullen er 2 winnaars zijn, die ieder 1 van de ringen winnen.

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

6 Comment

 1. Reply
  Ria
  12 mei 2015 at 09:46

  Ha Irina, ik wil je graag volgen, maar niet al die Bloglovin mails krijgen. Kan dat ook? Ik hoef geen ring, die mag een ander winnen
  Abonneren op you tube kanaal ga ik proberen…

 2. Reply
  Anita H.
  4 mei 2015 at 22:57

  Ik ga voor ring nummer 1.

 3. Reply
  Isabelle Vermeulen
  4 mei 2015 at 02:48

  Ik vind beide ringen super, uniek, geweldig en mooi mooi mooi! ? Stilletjes wens ik, dat ik ze allebei win, zo hoef ik niet te kiezen! ?

  Groetjes

 4. Reply
  Anniek
  3 mei 2015 at 18:07

  De ring op de 2e foto vind ik heel mooi.

 5. Reply
  Eileen Soepenberg
  1 mei 2015 at 23:25

  Super leuk winactie!
  Ik ben gek op ringen, en zou dan ook heel blij zijn als ik de ring win op de 2e foto. The knuckle ring!

  Liefs x

 6. Reply
  Lies
  1 mei 2015 at 08:32

  Super leuk!!! Ik doe heel graag mee voor de knuckle ring πŸ™‚

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.