WINACTIE – 200ste Video – Win een MAC lipstick naar keuze

5 maart 2017 1 Comment

Vandaag staat alweer mijn 200ste video online op het YouTube kanaal van Ordinary Odd. Niet te geloven dat het er al zo veel zijn, en ik kon deze video dan ook niet zomaar voorbij laten gaan. Ik heb lang zitten twijfelen wat voor video ik ervan zou maken, maar besloot dat een winactie wel zo passend zou zijn. Vandaag kun je dan ook een MAC lipstick naar keuze winnen! Doe je ook mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

WAT MOET JE DOEN?
1. Abonneer je op Ordinary Odd
2. Like deze video
3. Laat een reactie achter op YouTube met welke lipstick je wilt winnen
(VOOR EXTRA KANS) 4. Volg Ordinary Odd Op Instagram, Twitter en/of Facebook

De winactie loopt tot 18 maart en hierna krijgt de winnaar een persoonlijk berichtje van mij.

1 Comment

 • Cindy Jerphanion 5 maart 2017 at 17:29

  Gaaf kleurtje! !???
  Die wil graag

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×