WINACTIE (GESLOTEN): 2 BACK TO SCHOOL pakketjes van de HEMA

28 augustus 2017 7 Comments

Winactieweek dag twee: vandaag geef ik twee hele leuke setjes vol met schoolspullen van de HEMA weg. Met het schooljaar vlak voor de deur (of voor sommigen zelfs al begonnen) leek dit me een leuke winactie om in deze winactieweek toe te voegen. Twee winnaars in één winactie: des te meer kans om te winnen dus! Kijk je mee wat je precies kunt winnen en hoe je mee doet?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Abonneer je op mijn YouTube kanaal en laat een like achter op deze video.
 • Laat in de reacties onder de video (OP YOUTUBE) weten welk van de twee pakketjes jij zou willen winnen.
 • Laat in diezelfde reactie weten dat jij mee doet aan de winactie en waar ik jou zou kunnen bereiken wanneer je de winactie zou winnen.
 • EXTRA KANS: Mocht je heel erg graag willen winnen, dan kun je extra kans maken door mij te volgen op Instagram, Twitter en/of Facebook. Ieder kanaal dat je extra volgt zorgt voor +1 kans tijdens de winactie.

De winactie sluit na twee weken (maandag 11 september om 00:00 uur) en hierna worden de winnaars gekozen via een random comment picker. De winnaars krijgen hierna zo snel mogelijk een persoonlijk berichtje, dus mij berichtjes sturen of de winnaar al bekend is heeft geen nut. Veel succes!

7 Comments

 • Anita te Gussinklo 10 september 2017 at 18:03

  Gave actie, ik doe graag mee voor setje 2
  anita71@caiway.net
  Ik volg je via Instagram, Twitter en/of Facebook.

 • melissa 5 september 2017 at 13:07

  Wat een leuke actie. Ik ben snel naar je youtube gegaan en heb daar gereageerd. voor de zekerheid ook nog hier: ik ga voor pakketje 1 en volg via fb en ig. liefs melissa

 • Jolijn 4 september 2017 at 10:56

  Leuke actie! Ik maak graag kans op pakketje 2.
  IK volg je op facebook, twitter, youtube en instagram.
  xx Jolijn

 • Lieke van Veen 30 augustus 2017 at 11:32

  Handige winactie. Ik ben nog op zoek naar een thuisstudie en verwacht binnenkort te starten, dus dit komt heel goed uit. Ik doe mee voor pakket 2.

  Ik volg je op youtube (liekeee24), facebook (lieke van veen), instagram (liekevv24) en twitter (_liekeee)

 • Marian B 28 augustus 2017 at 16:59

  Leuke pakketjes, ik doe graag mee voor pakketje 2.

  • Irina 28 augustus 2017 at 17:54

   Leuk dat je mee doet! Je moet alleen wel een reactie achterlaten onder de video op YouTube, aangezien ik een random comment picker ga gebruiken die alle comments van YouTube inlaadt 😉

 • chucky1012 28 augustus 2017 at 13:32

  l graag mee voor pakket 2 😉
  Op al je soc.med.kan. volg ik je en heb reactie’s achtergelaten en geliked etc. ook voor de extra winkansen (y)

  Instagr.: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Bl.: chucky1012

  Xoxo

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×