Win een MAC/Urban Decay lipstick naar keuze // WINACTIE

Win een MAC/Urban Decay lipstick naar keuze // WINACTIE

8 december 2019 No Comments

Vandaag bestaat mijn blog officieel 6 jaar: bizar dat ik dit alweer zo lang doe! Natuurlijk kon ik dit jubileum niet zomaar voorbij laten gaan en wilde ik graag traditiegetrouw een winactie voor jullie houden! Ik geef in deze video dan ook een MAC of Urban Decay lipstick naar keuze weg. Welke lipstick je wilt winnen kun je dus helemaal zelf bepalen! Heel erg veel succes met meedoen.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×