What’s on my iPhone

6 september 2015 No Comments

what's on my iphone

Een filmpje dat al heel lang op mijn lijstje stond om op te nemen was een ‘What’s on my phone’. Afgelopen week besloot ik dat het tijd was om hem op te nemen en dus heb ik hem vandaag voor jullie klaar staan! Ik heb een witte iPhone 4s, pas sinds ongeveer eind mei / begin juni, maar hiervoor had ik ook al een iPhone 4. Veel kijkplezier!

Vergeet je niet te abonneren op mijn Youtube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×