What’s On My iPhone?

30 november 2016 No Comments

What's On My iPhone?

De laatste keer dat ik een What’s On My iPhone?-video maakte is alweer een hele tijd terug en het leek me dan ook wel weer eens tijd worden voor een update. Inmiddels heb ik een witte iPhone 5 met 32GB en weet ik eindelijk hoe ik het scherm van mijn telefoon kan opnemen! In mijn ogen dus een hele verbetering met de vorige video. Laat je me in de reacties meteen weten welke apps jij mij kunt aanraden?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×