What’s In My Schoolbag?

29 januari 2017 No Comments

‘What’s in my schoolbag?’ De naam van de video verraad al wat ik vandaag aan jullie ga laten zien: de inhoud van mijn schooltas! Ik heb een prachtige Aunts & Uncles laptoptas in mijn bezit die ik dagelijks gebruik voor school. Wat ik zoal meeneem naar een schooldag? Ik laat het je zien in deze video!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×