What’s In my Bag – Handbagage Editie

22 mei 2016 1 Comment

What's In my Bag - Handbagage Editie

Ik krijg regelmatig de vraag of ik een keer een What’s In My Bag wil opnemen, maar over het algemeen neem ik niet zo veel spullen mee in mijn tas waardoor de video niet erg interessant zou worden. Om toch zo’n video op te kunnen nemen leek het me leuk om een ‘handbagage editie’ op te nemen: wat neem ik mee in het vliegtuig naar Santorini als handbagage? Ik laat het jullie vandaag zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Case Logic Laptop Rugzakken – hier – 

1 Comment

 • Jolet 22 mei 2016 at 12:19

  Leuk om te zien!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×